Kokohusk schutting

Een kokohusk schutting is een metalen schanskorf gevuld met basten van de kokosnoot; een milieuvriendelijke en duurzame afscheiding van de tuin. De kokohusk schutting is bestand tegen alle weersomstandigheden, gaat minstens 30 jaar mee en geeft uw tuin een exotische look.

Bestel de kokohusk schutting bij TuinWeelde en profiteer van:

  • Persoonlijk advies van experts
  • Een korte levertijd: 1 tot 3 weken
  • Complete service: van advies tot plaatsen van de schutting
  • Keuze uit verschillende formaten

Voor meer informatie over de kokohusk schuttingen of voor advies op maat, neemt u contact op via 0527 745 437 of vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

Assortiment kokohusk schutting

Voordelen kokohusk tuinscherm

Een schutting van kokohusk geeft een natuurlijke en unieke uitstraling aan uw tuin. Een kokohusk schutting heeft echter nog veel meer voordelen. Zo zorgen de met kokosbasten gevulde schanskorven niet alleen voor een mooie afscheiding van uw tuin, maar vormen ze ook een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

 De kokosbasten verrotten nauwelijks en zijn bestand tegen zon, regen en sneeuw, waardoor het tuinscherm minstens 30 jaar meegaat. Voor de schutting hoeven daarnaast geen bomen gekapt te worden, want de kokosnoten groeien er het volgende jaar gewoon weer opnieuw aan. De tuinschermen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, maar zijn ook gemakkelijk zelf op maat te maken. Daarnaast is de schutting goed te combineren met mooie planten en een van onze andere tuinschermen, zoals een kokowall schutting.

Kokohusk schutting online bestellen

Bij TuinWeelde bestelt u de kokohusk schutting gemakkelijk en snel online. Klik in bovenstaand assortiment op ‘Kopen’. Na de klik opent de productpagina, waar u de gewenste afmeting en aantallen kunt aangeven. Ga door en druk op ‘Aan winkelwagen toevoegen’. Let op: de tuinschermen worden niet standaard inclusief palen geleverd. Vergeet deze dus niet aan uw bestelling toe te voegen. Bekijk in het overzicht of u de juiste producten heeft geselecteerd en ga naar ‘Afrekenen’. Vul uw gegevens in, kies de betaalwijze en bevestig de bestelling. TuinWeelde houdt u per mail op de hoogte van de levertijd.

Afmetingen tuinschermen

De standaard kokohusk tuinschermen zijn verkrijgbaar met de volgende afmetingen:

  • 120 cm breed x 180 cm hoog
  • 180 cm breed x 120 cm hoog
  • 180 cm breed x 180 cm hoog

U kunt ook kiezen voor een kokohusk schutting met een stalen omlijsting. Door de omlijsting is het scherm 2 cm breder en hoger. Hierdoor zijn de afmetingen van de kokohusk met stalen omlijsting:

  • 122 cm breed x 182 cm hoog
  • 182 cm breed x 122 cm hoog
  • 182 cm breed x 182 cm hoog

Wenst u een andere maat? De tuinschermen zijn gemakkelijk op maat te maken. Onze experts geven u graag advies over de juiste afmetingen voor uw tuin.

Kokohusk schutting plaatsen

Een kokohusk schutting kunt u gemakkelijk zelf plaatsen. Meet nauwkeurig de tuin en maak gaten in de grond voor de palen. Bevestig de palen stevig in de grond en zet het kokohusk tuinscherm ertussen. Houd de waterpas bij de hand, zodat u zeker weet dat de schutting recht staat. Maak vervolgens het scherm stevig vast aan de palen. Wilt u liever dat wij de schutting voor u plaatsen? Geen probleem! Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het plaatsen van uw schutting.

Bekijk de kokohusk schanskorven in de showtuin

Het gehele assortiment tuinschermen van TuinWeelde bekijkt u in onze showtuin in Rutten. Hier vindt u naast kokohusk schuttingen onder andere kokowall schuttingen, beton schuttingen, hout beton schuttingen en schanskorven schuttingen.

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 745 437
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden kantoor

Maandag: 09.00-17.00
Dinsdag: 09:00-15:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-15:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

U bent buiten onze openingstijden van harte welkom op afspraak.