Schutting inclusief plaatsen

Het plaatsen van een schutting is gemakkelijk zelf te doen, echter bieden wij wel de mogelijkheid dit door onze ervaren monteurs te laten uitvoeren. Zo heeft u het gemak van plaatsing door een vakman waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. De monteurs van TuinWeelde plaatsen uw nieuwe schutting graag voor u.

  • Breed aanbod onderhoudsvrije schuttingen
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan
  • Slechts twee weken levertijd
  • Plaatsing door ervaren hoveniers

Wilt u deskundig advies over de aanschaf en plaatsing van uw schuttingen? Of wilt u weten wat de plaatsing van een schutting kost? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Een schutting bij TuinWeelde kopen en laten plaatsen

Bekijk hieronder een greep uit de verschillende schuttingen die u bij TuinWeelde kunt aanschaffen en laten plaatsen.

Wat kost het laten plaatsen van een schutting?

De prijs voor het laten plaatsen van een schutting is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de soort schutting en het aantal meters tuin dat omheind moet worden. Wij hanteren daarom geen vaste prijzen voor de montage van schuttingen. Uiteraard is het wel mogelijk om geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de plaatsing van een schutting uit ons assortiment. U kunt ons daarvoor bellen of een offerte aanvragen voor producten in uw winkelwagen.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Waarom een schutting laten plaatsen?

Een schutting is ideaal wanneer u van rust houdt en gesteld bent op uw privacy. Daarnaast bepaalt zo’n omheining voor een groot deel de sfeer in uw tuin. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste schutting kiest én dat deze goed geplaatst wordt. Wanneer de palen niet precies waterpas worden neergezet, zult u zich al snel gaan storen aan uw scheefstaande schutting. Daarnaast wilt u uiteraard niet dat uw schutting tijdens een flinke storm gaat hangen of zelfs omwaait. Het is daarom heel belangrijk om de juiste berekeningen te maken en de gaten precies op de goede locatie te graven. Dit is een ingewikkelde en flinke klus die u het beste door een vakman kunt laten uitvoeren. Wanneer u uw schutting laat plaatsen door de specialisten van TuinWeelde, weet u zeker dat u een hele tijd geen omkijken heeft naar uw schutting en dat deze perfect geplaatst wordt.

Soorten schuttingen inclusief montage

Bij TuinWeelde kunt u kiezen uit een breed assortiment schuttingen.

Uiteraard adviseren we u graag bij het maken van uw keuze. Neem gerust contact met ons op via 0527 745 437.