Beton schutting graniet

Prijs
Op aanvraag
Montage
Poort
Afmeting poort
Aantal hoeken
Afmetingen, wensen en/of vragen
Dubbelzijdig motief
Kleur

Onze betonnen schutting Graniet heeft een strakke uitstraling en is door zijn hoge kwaliteit bestemd tegen alle weersinvloeden.
Motief Graniet, dubbelzijdig
Scherm Recht
Paal Vlakke kop
Afwerkopties Paalkap, latei
Element 36 cm hoog en 184 cm breed
Kleuren Antraciet, taupe, wit of stampgrijs
Montage Indien gewenst mogelijk

Een beton schutting met graniet motief als tuinafscheiding

Onze betonnen schutting met een motief van graniet is de ideale manier om uw tuin een strakke en moderne uitstraling te geven. Deze unieke tuinomheining is onderhoudsvriendelijk en leverbaar met een dubbelzijdig motief. Door te kiezen voor de afwerking die helemaal past bij uw wensen, creëren we uw droomtuin. De beton schutting graniet is leverbaar in antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Een betonnen schutting graniet kopen bij TuinWeelde

U profiteert bij TuinWeelde van diverse voordelen bij het kopen van een beton schutting. Een van de voordelen is onze snelle levering; gemiddeld ontvangt u uw bestelling binnen twee weken. Verder heeft u bij ons de mogelijkheid om uw schutting te laten monteren door ervaren vakmannen. Deze professionals plaatsen al jarenlang betonnen schuttingen door heel Nederland. Dankzij onze service weet u zeker dat u lang plezier heeft van uw tuinomheining. We zetten alle voordelen van TuinWeelde voor u op een rijtje:

 • Snelle levering
 • Montage mogelijk
 • Standaard 15 jaar garantie op beton elementen
 • Ruime showtuin met groot assortiment
 • Persoonlijk advies op maat

Voor advies over een beton schutting en het aanvragen van een offerte raden we u aan om contact met ons op te nemen. Dit kan eenvoudig met behulp van onderstaande buttons.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Eigenschappen beton schutting met een motief van graniet

Maak uw keuze uit verschillende mogelijkheden op het gebied van afwerking. Op die manier zorgen we ervoor dat uw schutting helemaal aansluit bij uw wensen. De betonnen schutting met graniet motief beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Dubbelzijdig motief
 • Palen met vlakke kop
 • Sierlateien en paalkappen mogelijk
 • Leverbaar in vier kleuren: antraciet, taupe, wit of stampgrijs
 • Beton elementen van 36 centimeter hoog en 184 centimeter breed
 • Standaard hoogte van 180 centimeter, maar aan te passen naar uw wensen

Prijzen betonnen schutting graniet

Voor de beton schutting met een motief van graniet zijn geen vaste prijzen te noemen. Iedere tuin is anders en daarom leveren we bij TuinWeelde altijd maatwerk. We vertellen u graag meer over de kosten op basis van uw situatie. Factoren die meespelen bij de prijsbepaling zijn:

 • De afmetingen van de tuin
 • Het aantal hoeken
 • Afwerking
 • Levering
 • Het motief
 • Montage

Vanzelfsprekend is het mogelijk dat onze specialisten de schutting voor u monteren. Wel is het belangrijk om rekening te houden met extra kosten voor deze dienst. Wanneer u zelf handig bent met de plaatsing van schuttingen, is het kostenbesparend om het werk zelf te doen. Verder hangt de totaalprijs af van de verzending. Voor het leveren van de schutting rekenen we bezorgkosten die u niet betaalt wanneer u de bestelling bij ons ophaalt.

Wilt u weten wat een betonnen schutting graniet kost op basis van uw tuin en wensen? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

Afmetingen van de beton schutting graniet

De beton elementen voor dit type schutting zijn 36 centimeter hoog en 184 centimeter breed. Door meerdere elementen te stapelen, creëren we de hoogte die u wenst. De maximale hoogte voor een betonnen schutting is 324 centimeter.

Motieven van een betonnen schutting

We leveren deze schutting met dubbelzijdig motief. Past dit motief niet volledig bij uw smaak? Bekijk dan eens het Romania motief, het robuuste motief of de schutting met hout motief.

Gemiddelde levertijd van twee weken

Na uw akkoord op de offerte leveren we de betonnen schutting van uw keuze gemiddeld binnen twee weken. Alleen in het hoogseizoen wijken de levertijden mogelijk af. Alsnog zorgen we ervoor dat u in deze periode binnen vier weken beschikt over uw nieuwe schutting. We bezorgen de betonnen schutting met graniet motief bij u thuis of u haalt deze bij ons op in Creil (Noordoostpolder). Voor meer informatie over de levering neemt u contact met ons op via 0527 745 437 of info@tuinweelde.nl.

Bezoek de showtuin

In onze showtuin vindt u ons assortiment met betonnen schuttingen. Een bezoekje aan deze showtuin is de ideale manier om inspiratie op te doen voor een schutting in uw tuin.

Terug naar overzicht Beton schutting

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden kantoor

Maandag: 09:00-16:30
Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-12:00
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur

U bent buiten onze openingstijden van harte welkom op afspraak.