Nostalgie

Prijs
Op aanvraag
Montage
Poort
Afmeting poort
Aantal hoeken
Afmetingen, wensen en/of vragen
Dubbelzijdig motief
Kleur

Onze schuttingen kunnen ook direct gemonteerd worden indien gewenst.
Motief Nostalgie, dubbelzijdig
Scherm Recht
Paal Vlakke kop
Afwerkopties Paalkap, latei
Element 36 cm hoog en 184 cm breed
Kleuren Antraciet, taupe, wit of stampgrijs
Montage Indien gewenst mogelijk

Een beton schutting met nostalgie motief als tuinomheining

Een beton schutting nostalgie is een schitterende manier van erfafscheiding en heeft een toegevoegde waarde voor elke tuin. Door een betonnen schutting om uw tuin te plaatsen, waant u zich elke dag in een mediterrane sfeer. De beton schutting nostalgie is leverbaar met een dubbelzijdig motief en heeft een natuurlijke uitstraling. Bestel een betonnen schutting met nostalgie motief in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Een beton schutting nostalgie kopen bij TuinWeelde

Door een beton schutting met nostalgie motief te kopen bij TuinWeelde profiteert u van diverse voordelen. Zo ontvangt u standaard 15 jaar fabrieksgarantie op alle betonnen onderdelen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de beton schutting door onze vakmensen te laten plaatsen. Omdat onze specialisten veel ervaring hebben met het plaatsen van betonnen schuttingen, bent u verzekerd van professionele plaatsing.

 • Standaard 15 jaar fabrieksgarantie
 • Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Professionele plaatsing door onze vakmensen
 • Levertijd van 2 weken

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om onze showtuin te bezoeken waar u de betonnen schutting nostalgie en andere motieven kunt bekijken. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Wilt u alvast een vrijblijvende prijsopgave opvragen? Wij berekenen graag de prijs voor een beton schutting nostalgie in uw situatie.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Eigenschappen betonnen schutting met nostalgie motief

Een beton schutting nostalgie kan volledig naar uw eigen smaak worden samengesteld. Bepaal zelf de gewenste uitstraling door het motief en de afwerkopties te kiezen.

 • Verkrijgbaar met een dubbelzijdig nostalgie motief
 • Standaard hoogte: 180 cm
 • Afgewerkt met een paalkap en latei
 • Betonnen elementen van 36 cm hoog en 184 cm breed
 • Leverbaar in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs

De prijs van een beton schutting nostalgie

Door een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen en aan te geven wat de gewenste afmetingen en afwerkopties zijn, kunnen wij de prijs van een betonnen schutting met nostalgie motief in uw situatie vaststellen. Omdat een betonnen schutting altijd maatwerk is, werken wij niet met een vaste prijs. De prijs van een beton schutting nostalgie is afhankelijk van:

 • Eventuele montagekosten
 • Verzendwijze
 • De afmetingen
 • Het aantal hoeken
 • Het gekozen motief
 • De afwerking

U kunt ervoor kiezen om de schutting zelf te monteren. Dit scheelt in de kosten. Als u zelf niet zo handig bent, kunnen onze specialisten de schutting vakkundig voor u plaatsen. Vraag nu de prijs voor een beton schutting met nostalgie motief aan voor uw tuin en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

De afmetingen van een betonnen schutting nostalgie

Een betonnen schutting bestaat uit betonnen elementen van 36 cm hoog en 184 cm breed. U bepaalt zelf de hoogte van uw schutting door meerdere elementen te gebruiken. De standaard hoogte van onze schuttingen is 180 cm.

Dubbelzijdig motief van de betonnen schutting

Bij TuinWeelde kiest u uit beton schuttingen met een dubbelzijdig motief. Daarnaast kunt u ook zelf een motief aan ons doorgeven. Op basis van uw beschrijving zullen wij dit realiseren. Ook hebben wij andere motieven in ons assortiment, zoals een beton schutting met rots motief en een betonnen schutting met romania motief.

Bestel een beton schutting nostalgie bij TuinWeelde

Nadat u een betonnen schutting bij ons bestelt, ontvangt u deze al binnen twee weken. Alleen in het hoogseizoen kunnen wij van deze levertijd afwijken en duurt het soms vier weken. U kunt de schutting bij u thuis laten bezorgen, maar u kunt deze ook bij ons afhalen. Voor meer informatie over de betonnen schutting nostalgie neemt u contact met ons op via 0527 745 437 of door een e-mail te sturen naar info@tuinweelde.nl.

Terug naar overzicht Beton schutting

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden kantoor

Maandag: 09:00-16:30
Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-12:00
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur

U bent buiten onze openingstijden van harte welkom op afspraak.