Beton schutting romania

Prijs
Op aanvraag
Montage
Poort
Afmeting poort
Aantal hoeken
Afmetingen, wensen en/of vragen
Dubbelzijdig motief
Kleur

Motief Romania, dubbelzijdig
Scherm Recht
Paal Vlakke kop
Afwerkopties Paalkap, latei
Element 36 cm hoog en 184 cm breed
Kleuren Antraciet, taupe, wit of stampgrijs
Montage Indien gewenst mogelijk

 

Een beton schutting met romania motief als tuinomheining

Een beton schutting romania zorgt voor een prachtige Romeinse uitstraling in uw tuin. De beton schutting is een unieke tuinomheining die verkrijgbaar is met een dubbelzijdig of dubbelzijdig motief. Creëer de tuin van uw dromen met een betonnen schutting, een uitstekend alternatief voor een houten schutting. U bestelt de beton schutting romania in vier schitterende kleuren: antraciet, taupe, wit of stampgrijs.

Een beton schutting romania kopen bij TuinWeelde

Profiteer van diverse voordelen wanneer u een beton schutting romania koopt bij TuinWeelde. Zo wordt de betonnen schutting al binnen twee weken geleverd. Voor een professionele plaatsing van de schutting schakelt u onze vakmensen in. Zij plaatsen dagelijks betonnen schuttingen door heel Nederland. Daarnaast ontvangt u vijftien jaar fabrieksgarantie op alle betonnen onderdelen.

 • Mogelijkheid om onze showroom te bezoeken
 • Professionele plaatsing door onze specialisten
 • Standaard 15 jaar fabrieksgarantie
 • Beton schutting romania geleverd binnen 2 weken

Voor persoonlijk advies of het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel van ons.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Productinformatie beton schutting met romania motief

Door een keuze te maken uit de verschillende afwerkopties bepaalt u zelf wat de uitstraling wordt van uw beton schutting romania. Bekijk hieronder meer informatie over de betonnen schutting.

 • Leverbaar met een dubbelzijdig romania motief
 • Palen met vlakke kop
 • Hoogte van 180 cm
 • Gemakkelijk af te werken met paalkap of latei
 • Betonnen elementen zijn 36 cm hoog en 184 cm breed
 • Verkrijgbaar in de kleuren antraciet, taupe, wit of stampgrijs

De prijs van een beton schutting romania

Voor een betonnen schutting met romania motief geldt geen standaardprijs. Het bestellen en plaatsen van een beton schutting is altijd maatwerk. Wij kunnen u daarom pas meer over de exacte prijs vertellen wanneer wij meer informatie over uw situatie ontvangen. Factoren die van invloed zijn op de prijs van de betonnen schutting zijn:

 • Het aantal hoeken
 • De afmetingen
 • Verzendwijze
 • Het gekozen motief
 • De afwerkopties en eventuele extra accessoires
 • Montagekosten

De betonnen schuttingen die wij plaatsen hebben meestal 2, 3 of 4 hoeken. Afhankelijk van uw tuin kan dit aantal afwijken. Wij leveren de beton schutting graag bij u af. Mocht u de schutting zelf willen ophalen, dan is dat ook mogelijk. Onze vakmensen plaatsen de schutting snel en professioneel in uw tuin. Bent u hier zelf handig in? Dan kunt u de schutting ook zelf plaatsen om kosten te besparen.

Vraag direct een offerte aan voor een beton schutting romania en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

De afmetingen van een betonnen schutting romania

De elementen van de beton schutting romania zijn 36 cm hoog en 184 cm breed. Door meerdere elementen te gebruiken bepaalt u zelf de hoogte van uw schutting. De schuttingen zijn standaard 180 cm hoog en maximaal verlengbaar tot 324 cm.

Het motief van de betonnen schutting romania

U heeft bij TuinWeelde de keuze uit een dubbelzijdig motief. Mocht u zelf een idee hebben voor een motief, dan kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Aan de hand van uw beschrijving zullen onze vakmensen dit realiseren. Naast de betonnen schutting met een Romeinse uitstraling vindt u in ons assortiment ook andere beton schuttingen, zoals de beton schutting met rots motief en een betonnen schutting met nostalgie motief.

Beton schutting romania binnen twee weken geleverd

Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunt u de beton schutting bestellen. U ontvangt de schutting zeer snel: binnen twee weken. In het hoogseizoen wijken wij soms echter van de levertijd af en kan het tot vier weken duren. Laat de betonnen schutting romania eenvoudig bij u thuis bezorgen of kom de schutting zelf ophalen. Voor meer productinformatie of vragen over het bestellen van een beton schutting neemt u contact met ons op via 0527 745 437 of stuurt een e-mail naar info@tuinweelde.nl.

Bezoek onze showtuin

U bent van harte welkom in onze showtuin in Creil om de betonnen schutting romania te bekijken voordat u deze bestelt. Hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom.

antraciet, taupe, wit of stampgrijs

 

Terug naar overzicht Beton schutting

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden kantoor

Maandag: 09:00-16:30
Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-12:00
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur

U bent buiten onze openingstijden van harte welkom op afspraak.