Terras

Hoe groot of klein uw terras ook is; u wilt er een gezellig en mooi terras van maken om van te kunnen genieten. Bij Tuinweelde bieden we alle facetten die uw terras tot een uitstekende plek maken om te zitten. Zo bieden wij:

Moestuinbakken
Onze moestuinbakken zijn van beton en roesten daardoor niet. De betonnen bakken zijn op maat te bestellen en zijn passend voor elk terras. De moestuinbakken zijn de ideale oplossing om groenten en fruit te verbouwen.

Kunstgras
Behoefte aan groen om u heen? Kunstgras is snel gelegd, heeft weinig onderhoud nodig en ziet er in alle jaargetijde mooi uit. Kunstgras is al beschikbaar per vierkante meter, waardoor elke kleine oppervlakte gevuld kan worden.

Terrasschermen
Met de terrasschermen van Tuinweelde heeft u nooit last van de wind. Wij bieden tien varianten aan, waardoor er zeker een scherm bijpassend voor uw terras te vinden is. U kunt altijd in onze showtuin langskomen om de diverse modellen te bekijken. Graag voorzien wij u ook van meer informatie.

De terrasschermen worden in de standaard kleuren wit, zwart en antraciet gemaakt. Tegen een meerprijs is het mogelijk om voor een andere kleur te kiezen.

Tuinglas
Uw erf afscheiden, maar wel het mooie uitzicht behouden? Tuinglas is de ideale oplossing om uw tuin te omheinen en tegelijkertijd het ruimtelijke gevoel te behouden. Tuinglas is handig om de wind tegen te houden en uw privacy te bewaren. Wij bieden drie verschillende modellen aan in de kleuren frosted, mosgroen, robijnrood en antraciet. Indien gewenst kunnen wij het tuinglas voor u plaatsen.

Windschermen
Windschermen zijn dé manier om in een handomdraai uw overkapping windvrij te maken. Wat onze windschermen zo handig maakt is dat ze oprolbaar zijn. Bij weinig wind kunt u het scherm gemakkelijk oprollen en is uw overkapping open. Wij leveren gratis door heel Nederland. Bestel direct online!

Tuinglas
Op aanvraag
Royal Grass Velvet
€ 34,00 € 34,95
Zand
€ 5,50
Alkmaar
Op aanvraag
Arnhem
Op aanvraag
Boxtel
Op aanvraag
Florence
Op aanvraag
Leeuwarden
Op aanvraag
Maastricht
Op aanvraag
Middelburg
Op aanvraag
Rotterdam
Op aanvraag
Updown
Op aanvraag
Utrecht
Op aanvraag
Betonnen bakken
Op aanvraag