Beton schutting gemetseld steen

Prijs
Op aanvraag

De betonnen schutting met gemetseld steen is een mooie, klassieke schutting die in elke tuin past.
Motief Gemetseld steen, dubbelzijdig
Scherm Recht
Paal Vlakke kop
Afwerkopties Paalkap, latei
Element 30 cm hoog en 184 cm breed
Kleuren Antraciet, taupe, wit of stampgrijs
Montage Indien gewenst mogelijk

Een beton schutting als tuinafscheiding

Een beton schutting met een motief van gemetseld steen past in iedere tuin en heeft een stoere uitstraling. Deze schutting is het ideale alternatief voor een gemetselde muur of een houten schutting. Bij TuinWeelde heeft u keuze uit een betonnen schutting in antraciet, taupe, wit of stampgrijs. De elementen waarmee we de schutting opbouwen hebben een hoogte van 30 centimeter en zijn leverbaar met een dubbelzijdig motief. Voor een extra luxueuze uitstraling adviseren we sierlateien voor bovenop de platen en bijpassende diamantvormige koppen op de palen.

De voordelen van onze betonnen schutting met gemetseld steen motief van TuinWeelde:

 • Professionele plaatsing mogelijk
 • Binnen 2 weken geleverd
 • Onderhoudsarme en praktische afscheiding
 • 15 jaar fabrieksgarantie
 • Persoonlijk advies door onze specialisten
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Onze ervaren hoveniers komen graag bij u langs voor een professionele plaatsing van de beton schutting. Zij zorgen voor een snelle en strakke montage zodat u zeker weet dat uw nieuwe tuinafscheiding jarenlang meegaat. U ontvangt daarnaast 15 jaar fabrieksgarantie op alle beton elementen bij TuinWeelde. Bezoek onze ruime showroom om inspiratie op te doen en de mogelijkheden van een betonnen schutting te bekijken.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Eigenschappen

 • Verkrijgbaar met dubbelzijdig motief
 • Palen met een vlakke kop
 • Af te werken volgens uw wensen
 • 180 centimeter hoog
 • Afmetingen beton elementen: 30 centimeter hoog, 184 centimeter breed
 • Leverbaar in antraciet, taupe, wit of stampgrijs

Voordelig geprijsde beton schutting gemetseld steen

Er zijn geen standaardprijzen te noemen voor een betonnen schutting met gemetseld steen. Dat komt doordat geen enkele tuin hetzelfde is en wij altijd maatwerk leveren. We vertellen u graag meer over de prijs van een beton schutting wanneer we meer weten over uw tuin en uw wensen. Factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs zijn:

 • De afmetingen
 • Het motief
 • Afwerking en eventuele extra opties
 • Het aantal hoeken van de tuin
 • Montage
 • Verzending

De meeste betonnen schuttingen die wij plaatsen hebben twee, drie of vier hoeken. Afhankelijk van de vorm van uw tuin kan het aantal hoeken afwijken. Het is mogelijk dat wij uw nieuwe tuinafscheiding bij u afleveren, maar het is ook mogelijk om de schutting op te halen bij onze showroom. Voor een snelle en vakkundige montage adviseren wij u om onze hoveniers in te schakelen. Bent u zelf handig in het plaatsen van schuttingen? Dan kunt u dit ook zelf doen om kosten te besparen.

Vraag gerust een offerte aan voor een beton schutting met gemetseld steen motief. Binnen 24 uur sturen we u een vrijblijvende prijsopgave toe.

Offerte aanvragen

Afmetingen betonnen schutting gemetseld steen

De elementen die we gebruiken om deze beton schutting op te bouwen zijn 30 centimeter hoog en 184 centimeter breed. Door meerdere elementen te gebruiken, creëren we de hoogte die u wenst. Standaard zijn betonnen schuttingen 180 centimeter hoog en dit is te verlengen tot maximaal 324 centimeter hoog.

Gemetseld steen motief

Het is mogelijk om een betonnen schutting aan te schaffen met een dubbelzijdig motief van gemetseld steen. Naast dit motief, hebben we in ons assortiment ook beton schuttingen met een hout motief, een graniet motief of een Romania motief.

Betonnen schutting met gemetseld steen motief binnen twee weken geleverd

Bij TuinWeelde zorgen we voor een snelle levering van uw betonnen tuinomheining. Gemiddeld leveren we de schutting binnen twee weken, alleen in het hoogseizoen wijken de levertijden soms af. In die periode hanteren we een levertijd van maximaal vier weken. Laat de beton schutting bij u thuis bezorgen of haal deze eenvoudig bij ons op. Neem voor meer informatie over dit product contact met ons op door te bellen naar 0527 745 437 of een e-mail te sturen naar info@tuinweelde.nl.

Bezoek onze showtuin in Creil

In onze showroom in Creil heeft u de mogelijkheid om de beton schutting met gemetseld steen motief te bekijken. Bekijk hieronder onze openingstijden en adresgegevens:

Terug naar overzicht Beton schutting

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden kantoor

Maandag: 09:00-16:30
Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-12:00
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur

U bent buiten onze openingstijden van harte welkom op afspraak.