Veelgestelde vragen over de beton schutting

Hieronder vindt u een aantal van onze meestgestelde vragen over de beton schutting met daarop onze antwoorden. Heeft u een andere vraag? Geen zorgen. U stelt uw vraag eenvoudig via 0527 745 437 of info@tuinweelde.nl.

Snel naar:

Waarom zou ik kiezen voor een betonnen schutting?

Een betonnen schutting is een van de duurzaamste soorten schuttingen waar u voor kunt kiezen. Ze gaan lang mee, zijn erg makkelijk te onderhouden en ze hebben een geluiddempende werking. U heeft dus ook direct veel minder last van geluid als bijvoorbeeld uw buren buiten zitten.

Wat kost een beton schutting?

De prijs van een betonnen schutting is afhankelijk van uw wensen. Bij Tuinweelde geeft u op de pagina van de betreffende schutting onder andere de afmetingen aan. Aan de hand van deze gegevens stellen we een offerte op maat voor u op.

Blijf ik jarenlang genieten van mijn schutting?

Beton is een materiaal dat ontzettend lang meegaat. U mag er dan ook op vertrouwen dat u minstens 15 tot 20 jaar kunt genieten van uw betonnen schutting. Een voorwaarde is wel dat u hem goed monteert of laat monteren en u hem goed onderhoudt.

Plaatsen jullie ook de schutting?

We plaatsen ook betonnen schuttingen. Wanneer u een schutting door ons wilt laten plaatsen, dan komen onze monteurs bij u op locatie om de beton schutting volledig naar wens te plaatsen.

Hoe plaats ik zelf een betonnen schutting?

Het is ook mogelijk om zelf de schutting te plaatsen. We adviseren alleen wel om dit te doen in samenwerking met een professional, omdat u te maken krijgt met precisiewerk.

In welke afmetingen kan ik de beton schutting bestellen?

De betonnen elementen van Tuinweelde bestelt u in verschillende afmetingen. De hoogte verschilt per schutting. Bekijk voor de afmetingen de productpagina's.

Uit welke soorten beton schuttingen kan ik kiezen?

We verkopen diverse soorten beton schuttingen bij Tuinweelde.

Is de beton schutting te combineren met hout?

U schaft bij ons ook uw nieuwe hout beton schutting aan. De palen van de schutting zijn gemaakt van beton en de tussenwand is gemaakt van hout. Het is ook mogelijk om een volledige betonnen schutting te bestellen met een hout motief.

Kan ik de schutting ook in het echt bekijken?

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Hier bekijkt u al onze soorten schuttingen in het echt. Een van onze deskundige medewerkers adviseert u graag over het welke het best bij uw tuin past.

Zijn er ook bijpassende deuren beschikbaar?

Wilt u ons aanbod met bijpassende deuren bekijken? Bekijk dan ons aanbod met schuttingdeuren en poorten.