Tuinhuis

Met een tuinhuis creëert u eenvoudig extra opbergruimte of een plek om te ontspannen. Wij maken een tuinhuis van hout of beton helemaal voor u op maat, zo geniet u van een tuinhuis dat geheel naar uw eigen wens is gebouwd.

  • Complete service: van advies tot plaatsing
  • Onderhoudsarm: eenvoudig te reinigen
  • Geheel aangepast aan uw wensen
  • Uw tuinhuis met de hand gemaakt
  • Duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit

Heeft u vragen of wilt u een deskundig advies over een nieuw tuinhuis? Neem dan contact met op via 0527 745 437 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

BEL: 0527 745 437  Vraag een offerte aan

Een tuinhuis kopen bij TuinWeelde

De deskundige hoveniers van TuinWeelde maken tuinhuizen op maat, zodat uw nieuwe tuinhuis volledig aansluit op uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor betonnen platen met hetzelfde motief als uw hout beton schutting of betonnen schutting. Zo maken we een tuinhuis dat helemaal past bij uw wensen en uw tuin. Er is geen vaste prijs te benoemen voor een tuinhuis, de prijs is afhankelijk van uw wensen en eventuele extra opties.

Tuinhuis

Prijs
Op aanvraag
Aantal
Bij TuinWeelde kunt u ook terecht voor tuinhuizen, veranda's, schuren of garages in dezelfde stijl als uw schutting. De wanden kunnen zelfs gemaakt worden van de betonnen platen met hetzelfde motief als uw hout beton schutting of betonnen schutting. Er zijn echt legio mogelijkheden! Verder hebben wij houten veranda's, tuinhuizen, schuren en garages in ons assortiment. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aluminium veranda's.

 

Bezoek onze showtuin voor meer informatie of bel onze tuinexpert op 0527 745 437.

 

Klik hier voor onze aluminium veranda's.

Een tuinhuis volledig naar wens

Omdat de tuinhuizen van TuinWeelde helemaal met de hand gemaakt worden, zijn de mogelijkheden eindeloos. U kiest zelf hoe groot uw tuinhuis wordt, waarna wij hem voor u op maat maken. De maximale hoogte van een tuinhuis is 3,24 meter, exclusief het dak.

Soort dak

Het soort dak van uw tuinhuis is voornamelijk afhankelijk van uw smaak. Kies bijvoorbeeld voor een plat dak of een zadeldak. Vervolgens kunt u kiezen voor:

- EPDM

- Golfplaten

- Dakpannen

Voor het afvoeren van regenwater heeft u de keuze uit zink of dakgoten van PVC.

Houtsoorten

Uw tuinhuis kan geheel of deels gemaakt worden van hout. De keuze voor de houtsoort is afhankelijk van uw smaak. Grenen, lariks, vuren, eiken, tropisch hardhout of beuken: het is allemaal mogelijk. Iedere houtsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Voor elke houtsoort geldt dat ze onderhoudsarm en weersbestendig zijn. Onze specialisten weten u alles te vertellen over de eigenschappen van de verschillende houtsoorten.

Bel: 0527 745 437

 

Betonmotief

U kunt er ook voor kiezen om uw tuinhuis te laten maken van een combinatie van hout en beton. Heeft u een betonnen schutting in uw tuin? Kies dan voor een tuinhuis met dezelfde look. Bijvoorbeeld een tuinhuis met een rots motief of een granieten uiterlijk. De betonplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en vergen weinig onderhoud.

Extra opties voor uw tuinhuis

Wanneer u een tuinhuis van TuinWeelde aanschaft, krijgt u geen kant-en-klaar bouwpakket. Wij maken uw hele tuinhuis met de hand en passen het aan naar uw wens. Het is mogelijk om een tuinhuis te maken voor allerlei functionaliteiten. Zo kunt u kiezen voor een tuinhuis met bar, of een buitenkeuken zodat u in uw tuin de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Ook is het mogelijk om ramen en deuren toe te voegen aan uw tuinhuis. De afmetingen en de plaats van ramen en deuren bepaalt u zelf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat voor uw perfecte tuinhuis.

Uw ideale tuin: onderhoudsarm

Bent u niet alleen op zoek naar een tuinhuis, maar wilt u uw hele tuin opknappen? Bij TuinWeelde bieden we een totaaloplossing voor een ieder die een onderhoudsarme tuin wilt. Van het schetsen van de ideeën tot het realiseren van uw ideale tuin: het gehele proces kunt u aan ons uitbesteden. U kunt bij ons ook terecht voor schuttingen, veranda’s en terrassen. Al onze producten maken wij voor u op maat. Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0527 745 437 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor een persoonlijk advies van onze experts of voor het opdoen van inspiratie, bent u welkom in onze showtuin.

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00-16:30
Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-16:30
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: telefonisch gesloten/ vrije inloop zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/ vrije inloop zonder adviseur

De showtuin is buiten en altijd vrij toegankelijk voor bezoek.