Afdak

Tuinweelde biedt diverse afdaken aan, zoals een pergola, een prieel, mobiroof en de veranda.

Pergola
Een pergola is ideaal als overkapping van een terras of van een pad.
De pergola wordt geheel naar uw wensen gemaakt. U kunt voor het houtsoort en de maten zelf kiezen. De pergola’s zijn makkelijk zelf te plaatsen, maar wij doen dit natuurlijk ook graag voor u.

Prieel
Een prieel is te vergelijken met een open tuinhuisje. Met regen zit u lekker droog en kunt u nog heerlijk genieten van uw tuin. Ook de prieel kunnen wij geheel op maat, zodat deze precies de juiste afmeting heeft voor uw tuin.
U kunt de prieel in drie verschillende materialen bestellen. Zo kunt u kiezen uit schanskorven, betonplaten of de prieel van volledig hout.

Mobiroof
Met mobiroof heeft u een groen dak in een handomdraai en bent u ecologisch bezig. Tevens is mobiroof te gebruiken als overkapping  voor een pad of terras. Mobiroof is isolerend in zowel de winter als de zomer. Mobiroof is online te bestellen en heeft een levertijd van drie tot vijf werkdagen.

Veranda
Bij Tuinweelde bieden wij ook afdaken aan voor de veranda. Om in de nazomer nog heerlijk te kunnen genieten van uw tuin zijn onze veranda afdaken de ideale oplossing. Vraag direct een offerte aan en wij helpen u graag aan meer informatie.