Veranda Friesland

TuinWeelde maakt graag een prachtige veranda voor u, volledig afgestemd op uw wensen. Onze specialisten bouwen de veranda’s met de hand en plaatsen ze in heel Friesland. Zo maken we de overkapping helemaal op maat, zodat hij perfect aansluit op uw woning. TuinWeelde neemt u graag alle zorgen uit handen: van advies tot plaatsing. Leun daarom lekker achterover terwijl wij uw veranda op uw locatie in Friesland bouwen.

 • Laat een veranda in Friesland bouwen
 • Met de hand gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen
 • Complete service: van advies tot plaatsing
 • Onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen

Meer informatie over een nieuwe veranda gebouwd door TuinWeelde? Bel ons via 0527 745 437. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

TuinWeelde bouwt veranda’s in Friesland

Elke woning is anders. Daarom is het vanzelfsprekend dat uw nieuwe veranda op maat gebouwd moet worden. Een veranda wordt ook wel gezien als een verlengstuk van uw woning en dient daarom ook perfect aan te sluiten op uw huis. Bij TuinWeelde heeft u keuze uit diverse soorten veranda’s. Kies uit verschillende materialen, zoals beton, hout en aluminium. Wij maken de veranda uiteraard volledig op maat, afgestemd op uw woning in Friesland en uw wensen. Bekijk hieronder onze handgemaakte veranda’s en onze aluminium veranda’s.

Handgemaakte veranda’s

 

Aluminium veranda’s

 

Aluminium veranda’s

Bij TuinWeelde ontdekt u diverse aluminium veranda’s van het merk Aluxe. Dit is een hoogstaande fabrikant van terrasoverkappingen die bekendstaat om zijn duurzame en hoogwaardige veranda’s. Bekijk hieronder ons aanbod met aluminium veranda’s. Uiteraard kunnen we de veranda volledig op maat maken, zodat hij aansluit op uw woning in Friesland. De prijs van de veranda is afhankelijk van uw wensen. Vraag daarom eenvoudig en snel een offerte aan via de groene offerte-knop.
Trendline veranda Aluxe
Op aanvraag

De Trendline veranda is het basismodel van Aluxe. Het is een volwaardig verandadak met een robuuste uitstraling en een gedetailleerde afwerking.

 • Basis model
 • Materiaal: polycarbonaat of glas
 • Robuuste uitstraling
 • Platte dakgoot
 • Netjes afgewerkt
 • Op maat gemaakt
 • In de kleuren gebroken wit, antraciet, grijs of brons
Premiumline veranda Aluxe
Op aanvraag

Voor net een beetje extra luxe en comfort kiest u voor de Premiumline veranda. De veranda is zeer netjes afgewerkt, waardoor het bevestigingsmateriaal vrijwel onzichtbaar is.

 • Extra luxe en comfort
 • Materiaal: polycarbonaat of glas
 • Zeer stevig en duurzaam
 • Afwerking vrijwel onzichtbaar
 • Op maat gemaakt
 • Dakgoot: vlak, rond of klassiek
 • In de kleuren gebroken wit, antraciet, grijs of brons
Topline veranda Aluxe
Op aanvraag

Voor de ultieme luxe kiest u de Topline veranda. Deze veranda heeft net iets meer mogelijkheden en kwaliteit dan de andere Aluxe veranda’s.

 • Zeer sterke dakgoot
 • Materiaal: polycarbonaat of glas
 • Afwerking onzichtbaar
 • Op maat gemaakt
 • Dakgoot: vlak, rond of klassiek
 • In de kleuren gebroken wit, antraciet, grijs of brons
 • 7 meter overspanning zonder tussenpaal

Een handgemaakte veranda laten bouwen in Friesland

Naast veranda’s van Aluxe kunt u natuurlijk kiezen voor modellen die volledig met de hand zijn gemaakt. Kiest u voor een handgemaakte veranda, dan kunt u deze zelf samenstellen. De opties zijn eindeloos. Alle veranda’s van TuinWeelde worden volledig op maat gemaakt. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot uw veranda wordt. Kies daarnaast zelf het glas-, dak- en houtsoort. Bovendien heeft u keuze uit extra opties, zoals een bar of buitenkeuken. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Daksoort

Bij TuinWeelde heeft u keuze uit diverse daksoorten. Welk dak u kiest, is voornamelijk afhankelijk van uw smaak. Kies bijvoorbeeld voor een plat dak of een zadeldak. Indien gewenst werken we het dak af met golfplaten of dakpannen. Bovendien is het mogelijk om een mobiroof, oftewel een groen dak, te plaatsen.

Houtsoort

Een veranda gemaakt van hout is karakteristiek en creëert een natuurlijke uitstraling. Kiest u voor een veranda gemaakt van hout, dan heeft u de mogelijkheid om zelf het houtsoort te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor grenen, vuren, lariks, eiken, beuken of tropisch hardhout. Laat u informeren door de specialisten van TuinWeelde.

Glassoort

Een veranda die deels gemaakt is van glas biedt een luxe en ruimtelijke uitstraling. Bij TuinWeelde heeft u keuze uit een dakplaat van polycarbonaat en glas. Kiest u voor polycarbonaat? Dan heeft u keuze uit een heldere of opaalwitte plaat. Polycarbonaat is sterker dan glas en daarnaast is het uv-bestendig.

Geniet vaker en langer van uw tuin met een veranda

Met een veranda kunt u extra lang en vaak van uw tuin genieten. Stel u eens voor: u zit met een goed boek op uw veranda, genietend van het mooie weer. Dankzij de overkapping van uw veranda zit u beschut tegen de felle zon. Ook in koude periodes kunt u extra lang genieten van uw tuin. U hoeft zich geen zorgen te maken om wind en neerslag. Zo zit u comfortabel en heeft u zicht op uw tuin. Dat is optimaal genieten van vrijheid en comfort.

Bezoek onze showtuin

Inspiratie nodig? Bezoek onze showtuin. Hier heeft u de mogelijkheid om diverse veranda’s te bekijken en om inspiratie op te doen. Dankzij de showtuin krijgt u een waarheidsgetrouw beeld van de veranda’s gebouwd door TuinWeelde. Bovendien zijn er tuinexperts aanwezig die u voorzien van advies. Wij geven u graag een rondleiding en denken met u mee over tuincreaties.

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00-16:30
Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-16:30
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: telefonisch gesloten/ vrije inloop zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/ vrije inloop zonder adviseur

De showtuin is buiten en altijd vrij toegankelijk voor bezoek.

Totaaloplossing voor uw tuin in Friesland

TuinWeelde biedt niet alleen prachtige veranda’s, wij zijn ook uw expert als het gaat om een totaaloplossing voor uw tuin. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van onderhoudsarme tuinen. Bij een tuin die volledig onderhoudsarm is, hoeft u zelf helemaal niets te doen. Uiteraard leggen we altijd tuinen aan die volledig aansluiten bij uw wensen. Tevens voorzien we u van advies over het onderhoud van uw tuin. Bovendien kunt u ons inschakelen om uw tuin te onderhouden. We nemen graag alle zorgen uit handen. Zo kunt u optimaal van uw tuin genieten.

Voorbeeld van een zeer onderhoudsarme tuin

Voorbeel van een onderhoudsarme tuin

Vraag een offerte aan voor een veranda in Friesland

Ga voor comfort. Geniet meer van uw tuin met een veranda van TuinWeelde. Voor meer informatie over onze veranda’s in Friesland kunt u bellen naar 0527 745 437. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan