Beton schutting robuust

Prijs
Op aanvraag

De betonnen schutting met Robuust motief is het nieuwste motief uit ons assortiment.
Motief Robuust
Scherm Recht
Paal Vlakke kop
Afwerkopties Paalkap, latei
Element 30 cm hoog en 184 cm breed
Kleuren Antraciet, taupe, wit of stampgrijs
Montage Indien gewenst mogelijk

Een beton schutting met robuust motief voor een stoere uitstraling

Met een beton schutting robuust zorgt u voor een prachtige en stoere afwerking van uw tuin. Een schutting van beton is een unieke manier om uw tuin te omheinen en deze robuuste variant is leverbaar met een Dubbelzijdig motief. Creëer uw droomtuin door een betonnen schutting te plaatsen in plaats van een houten tuinafscheiding. Bij TuinWeelde heeft u keuze uit een beton schutting met robuust motief in twee kleuren: antraciet, taupe, wit of stampgrijs

Een robuuste betonnen schutting kopen bij TuinWeelde

Bij TuinWeelde profiteert u van diverse voordelen wanneer u een betonnen schutting koopt. Zo leveren we de schutting met een robuust motief binnen twee weken en bieden we u de mogelijkheid om de omheining te laten plaatsen door onze vakkundige monteurs. Zij hebben veel ervaring met het plaatsen van beton schuttingen en zorgen ervoor dat u er jarenlang plezier van heeft. Andere voordelen van TuinWeelde zijn:

 • 15 jaar fabrieksgarantie op beton onderdelen
 • Onderhoudsarme schuttingen
 • Persoonlijk advies
 • Ruime showroom

Twijfelt u of de beton schutting robuust geschikt is voor uw tuin of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat of om een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur sturen we u een vrijblijvende prijsopgave.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Eigenschappen robuuste beton schutting

U heeft verschillende opties op het gebied van de afwerking van uw betonnen schutting. Kies voor de afwerking die het beste bij uw wensen past en creëer op die manier uw ideale tuinomheining. De beton schutting met robuust motief beschikt over de volgende eigenschappen:

 • Beton elementen van 30 centimeter hoog en 184 centimeter breed
 • Hoogte van 180 centimeter
 • Keuze uit paalkappen of sierlateien
 • Verkrijgbaar in antraciet, taupe, wit of stampgrijs
 • Palen met een vlakke kop

Kosten van een betonnen schutting met robuust motief

De prijzen voor een beton schutting robuust zijn afhankelijk van diverse factoren. We kunnen daarom geen vaste prijzen noemen. De precieze prijs is onder andere afhankelijk van:

 • Het aantal hoeken
 • Verzenden of afhalen
 • Zelf monteren of laten monteren
 • Afwerking en eventuele aanvullende wensen
 • Het motief
 • De afmetingen van de schutting

Meestal heeft een schutting maximaal vier hoeken, maar afhankelijk van uw tuin kan dit aantal afwijken. Verder is het mogelijk dat wij de schutting bij u afleveren of u dat u deze bij ons ophaalt. Een andere kostenpost is de montage. Onze professionele monteurs regelen dit graag voor u, maar zelf monteren is vanzelfsprekend goedkoper.

Bent u benieuwd naar de kosten voor dit type betonnen schutting voor uw tuin? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

De afmeting van een beton schutting met robuust motief

De elementen die we voor deze betonnen schutting gebruiken hebben een hoogte van 36 centimeter en een breedte van 184 centimeter. Standaard hebben schuttingen een hoogte van 180 centimeter. Bij TuinWeelde maken we de schuttingen tot een hoogte van maximaal 324 centimeter.

Levering binnen twee weken

Na bestelling ontvangt u de beton schutting gemiddeld na twee weken. We leveren uw nieuwe omheining bij u thuis af of u haalt deze op bij onze showroom in Creil. We raden u aan om rekening te houden met een langere levertijd in het hoogseizoen. In deze periode kan het tot vier weken duren voor uw bestelling gereed is voor levering of afhalen. Voor meer informatie over de betonnen schutting met robuust motief neemt u contact met ons op via 0527 745 437 of info@tuinweelde.nl.

Inspiratie opdoen in onze showtuin

Wilt u de beton schutting robuust met eigen ogen bekijken? Bezoek dan onze showtuin in Creil. Hier vindt u niet alleen deze schutting, maar ook betonnen schuttingen met andere motieven. De adresgegevens en de openingstijden van de showtuin zijn als volgt:

Terug naar overzicht Beton schutting

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden kantoor

Maandag: 09:00-16:30
Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-12:00
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur

U bent buiten onze openingstijden van harte welkom op afspraak.