Beton schutting schanskorven verzinkt

Prijs
Op aanvraag

WIj bieden Noors graniet aan maar andere steensoorten is ook mogelijk.
Motief Alle, dubbelzijdig
Scherm Recht
Paal Vlakke kop
Afwerkopties Paalkap, latei
Element 36 cm hoog en 184 cm breed
Kleuren Antraciet, taupe, wit of stampgrijs
Schanskorf Verzinkt
Steensoort Noors graniet (andere steensoorten mogelijk)
Montage Indien gewenst mogelijk

Een beton schutting met schanskorven verzinkt motief voor een moderne look

Onze beton schutting met een motief van schanskorven verzinkt geeft uw tuin een robuuste en moderne uitstraling. De prachtige tuinomheining stemt u volledig af op uw wensen. U heeft keuze uit de kleuren: antraciet, taupe, wit of stampgrijs. Het schanskorven verzinkt motief in de betonnen schutting ontstaat door de steensoort Noors graniet. Tevens kunt u gaan voor een andere steensoort. Creëer de tuin van uw dromen met een afwerking die bij u en uw tuin past.

Een beton schutting op maat kopen bij TuinWeelde

Bij TuinWeelde geniet u van vele voordelen als u een betonnen schutting koopt. Allereerst kunt u rekenen op een snelle levering. U ontvangt uw bestelling gemiddeld binnen twee weken. Verder heeft u de mogelijkheid om het plaatsingsproces uit handen te geven. Onze vakmensen hebben veel ervaring met het plaatsen van schuttingen en weten precies hoe zij ervoor kunnen zorgen dat u jarenlang plezier heeft van de omheining. We zetten de voordelen van TuinWeelde voor u op een rijtje:

 • Snelle levertijd van 2 weken
 • Montage door specialisten mogelijk
 • Showtuin met groot assortiment
 • Vrijblijvend een offerte binnen 24 uur
 • Onderhoudsarme schuttingen
 • Standaard 15 jaar fabrieksgarantie

Neem voor meer informatie of een advies op maat over een beton schutting contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Eigenschappen betonnen schutting

Om de beton schutting met schanskorven verzinkt motief volledig af te stemmen op uw wensen heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen:

 • Keuze uit de kleuren: antraciet, taupe, wit of stampgrijs
 • Paalkappen en sierlateien mogelijk
 • Afmetingen beton elementen: 30 centimeter hoog, 184 centimeter breed
 • Hoogte van schutting standaard 180 centimeter, aan te passen op uw wensen
 • Leverbaar met dubbelzijdig of dubbelzijdig motief

Een beton schutting kunt u laten leveren met een dubbelzijdig motief. Twijfelt u of dit het motief is wat echt bij uw wensen past? Bekijk dan eens het graniet motief of Romania motief.

Kosten van een beton schutting met schanskorven verzinkt motief

Wij kunnen voor onze betonnen schuttingen met een motief van schanskorven verzinkt geen standaardprijzen noemen. Zo is elke tuin uniek en leveren wij de schutting graag precies zoals u deze voor ogen heeft. Wij vertellen u graag meer over de kosten wanneer we meer inzicht hebben in uw wensen en uw tuin. De volgende factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs:

 • De afmetingen en het aantal hoeken van uw tuin
 • Het motief
 • De gewenste afwerking en eventuele extra opties
 • Zelf monteren of montage door onze specialisten
 • De schutting ophalen in de showtuin of verzenden

Bij het plaatsen van een betonnen schutting krijgen wij meestal te maken met twee, drie of vier hoeken. Afhankelijk van uw tuin kan dit aantal afwijken. U heeft de mogelijkheid om de schutting zelf af te halen in onze showroom in Creil, maar ook kunnen wij uw bestelling thuisbezorgen. Verder adviseren wij de nieuwe tuinafscheiding te laten monteren door onze vakspecialisten. Zij zorgen er graag voor dat u jarenlang kunt genieten van uw schutting. Liever kosten besparen? Kies er dan voor om de schutting zelf te plaatsen.

Bent u benieuwd naar de prijs van een betonnen schutting voor uw tuin? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Offerte aanvragen

Afmetingen van een schanskorven verzinkt motief beton schutting

Voor het opbouwen van de beton schutting gebruiken wij elementen van 30 centimeter hoog en 184 centimeter breed. Door het stapelen van deze elementen kunnen wij de gewenste hoogte voor u creëren. Een standaard schutting heeft een hoogte van 180 centimeter. Wij kunnen dit verlengen tot een maximale hoogte van 324 centimeter.

Levertijd en verzendwijze

Bij TuinWeelde vinden wij het belangrijk dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe betonnen schutting. Na uw akkoord op de offerte leveren we uw bestelling gemiddeld binnen twee weken. In het hoogseizoen raden wij u aan rekening te houden met een levertijd van vier weken. Laat uw nieuwe beton schutting thuisbezorgen of haal deze eenvoudig op bij onze showtuin in Creil. Voor vragen of meer informatie over de levering neemt u contact op via 0527 745 437 of info@tuinweelde.nl.

Bekijk de beton schutting in onze showtuin in Creil

Wilt u de betonnen schutting in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showtuin in Creil. Onze medewerkers inspireren u graag met de verschillende motieven voor een beton schutting. Bekijk hieronder onze adresgegevens en de openingstijden:

Terug naar overzicht Beton schutting

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden kantoor

Maandag: 09:00-16:30
Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-12:00
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur

U bent buiten onze openingstijden van harte welkom op afspraak.