Tuinaanleg

Tuinaanleg is een dienst op maat; een tuin kan immers verschillende functies hebben. Wellicht wilt u een tuin waarbij u het gehele jaar van de buitenlucht geniet, met bijvoorbeeld een veranda. Of misschien wilt u liever een onderhoudsarme tuin. Wij leggen een tuin aan die helemaal op maat gemaakt is, zodat u een tuin heeft die past uw persoonlijke wensen.

 • Deskundig advies van onze hoveniers
 • Complete service: van advies tot aanleg
 • Minimaal tot geen onderhoud
 • Geheel aangelegd volgens uw wensen
 • Eindeloze mogelijkheden
 • Volledig ingerichte showtuin voor inspiratie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanleg van een nieuwe tuin? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het onderstaande telefoonnummer of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Een tuin die bij u past

Bij TuinWeelde leggen wij een tuin aan die helemaal past bij uw wensen. We maken aan de hand van uw ideeën een schets van de tuinaanleg en zorgen voor de realisatie van uw droomtuin. Kies de elementen die u aan uw tuin wilt toevoegen en bepaal zelf van welk materiaal deze gemaakt worden. U kunt kiezen voor een robuuste tuin met houten elementen, een moderne tuin met betonmaterialen of een combinatie van verschillende materialen. De prijs van het aanleggen van een tuin varieert en is afhankelijk van uw wensen. Voor ieder budget is het mogelijk om een unieke tuin aan te leggen.

Offerte aanvragen

Onderhoudsarme tuinen van TuinWeelde

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van onderhoudsarme tuinen. Bij een volledig onderhoudsarme tuin hoeft u er zelf helemaal niets aan te doen. Tuinen met beplantingsbakken en bomen vragen om een minimale vorm van onderhoud. Wij voorzien u van een passend advies over het onderhoud van uw tuin. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen om uw tuin te onderhouden zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

Zeer onderhoudsarm

Minimaal onderhoud

 

Stel uw eigen tuin samen

Omdat uw tuin op maat gemaakt wordt, kunt u zelf kiezen welke elementen u aan uw tuin toevoegt. De mogelijkheden voor tuinaanleg zijn eindeloos, bekijk hieronder een aantal voorbeelden van wat wij voor u kunnen realiseren.

 

Schutting

Een schutting is de perfecte manier om rust en privacy in uw tuin te creëren. Bij TuinWeelde heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment schuttingen zoals een beton schutting of een hout beton schutting.

Ontdek onze schuttingen

 

Tuinhuis

Door een tuinhuis aan uw tuin toe te voegen, creëert u eenvoudig extra opbergruimte. Ook kan uw tuinhuis dienen als ontspanningsplek of als buitenkeuken. Onze tuinhuizen maken wij voor u op maat.

Ontdek onze tuinhuizen

 

Veranda

Een veranda zorgt ervoor dat u het hele jaar door geniet van uw tuin. U kunt behaaglijk in de schaduw zitten of lekker in de buitenlucht eten terwijl u toch overdekt zit. Wij maken voor u een veranda van aluminium, hout of beton op maat.

Ontdek onze veranda’s

 

Haag

Onze kant-en-klaar hagen zijn de ideale oplossing om groen aan uw tuin toe te voegen. Ze vergen minimaal onderhoud en de kleur van uw haag kunt u van tevoren zelf kiezen.

Ontdek onze hagen

 

Hekwerk

Een goede en duurzame oplossing voor uw tuin is het plaatsen van een kunststof sierhekwerk. Wij bieden verschillende, stevige modellen met bijpassende palen.

Ontdek onze sierhekwerken

 

Terras

Bij TuinWeelde kunnen wij voor u een gezellig en mooi terras aanleggen dat perfect aansluit bij de rest van uw tuin. Het is mogelijk om verschillende extra elementen toe te voegen aan uw terras, zoals kunstgras, terrasschermen en windschermen.

Ontdek onze terrassen

 

Afdak

Het is mogelijk om diverse afdaken toe te voegen aan uw tuin. Wij kunnen bijvoorbeeld een pergola, een prieel of een mobiroof (groen dak) voor u plaatsen. De houtsoort en de afmetingen van het afdak bepaalt u zelf.

Ontdek onze afdaken

 

Schanskorven

Een schanskorf is goed te plaatsen in een schutting. Het voegt een uniek element toe aan uw tuin en is geheel naar uw eigen smaak te ontwerpen, zo kiest u zelf welke steensoort we gebruiken. Ook is het mogelijk om diverse haarden aan de schanskorf toe te voegen.

Ontdek onze schanskorven

Extra opties voor uw tuin

Door elementen en materialen te combineren, creëren we een unieke tuin waar u jarenlang plezier van heeft. Wij bieden u de mogelijkheid om bovenstaande elementen uit te breiden met een aantal extra opties. Zo kunt u ook terecht bij TuinWeelde voor:

 • Bestrating
 • Verlichting
 • Bloempakken
 • Verhoogde borders
 • Grind
 • Vijvers
 • Vlonders
 • Tuinglas
 • (Kunst)gras
 • Beplanting
 • Bomen
 • Tuinmeubels
 • Overkappingen
 • Terrasschermen
 • Windschermen
 • Verhogingen

Wilt u een advies op maat voor de aanleg van een nieuwe tuin? Neem dan contact met ons op via 0527 745 437.

Inspiratie nodig? Bezoek onze showtuin

Gaat u verhuizen en wilt u bij uw nieuwe huis een tuin aanleggen of is uw huidige tuin toe aan een opknapbeurt? Bezoek dan eens onze showtuin. Hier kunt u met eigen ogen onze mogelijkheden bekijken en vragen stellen aan de hoveniers van TuinWeelde. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij uw keuze en voorzien u van een passend advies.

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00-16:30
Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-16:30
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: telefonisch gesloten/ vrije inloop zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/ vrije inloop zonder adviseur

De showtuin is buiten en altijd vrij toegankelijk voor bezoek.