Gebroken steen

Prijs
Op aanvraag

Onze betonnen schutting Gebroken steen staat fantastisch in elke tuin.

Motief Gebroken steen, enkelzijdig of dubbelzijdig
Scherm Recht
Paal Vlakke kop
Afwerkopties Paalkap, latei
Element 36 cm hoog en 184 cm breed
Kleuren Antraciet, crème of lichtgrijs
Montage Indien gewenst mogelijk

Een beton schutting met gebroken steen motief voor een stijlvolle look

Onze betonnen schutting met gebroken steen motief geeft een stijlvolle en moderne look aan uw tuin. Stem de schutting af op uw wensen dankzij diverse afwerkingsmogelijkheden. De schutting is leverbaar met enkelzijdig of dubbelzijdig motief en in de kleuren antraciet, crème of lichtgrijs. Bij TuinWeelde werken wij met beton elementen, zodat er een gewenste afmeting voor u gecreëerd kan worden. U hoeft zich dus niet te houden aan de standaardhoogte van een beton schutting van 180 cm.

Een prachtige beton schutting op maat kopen bij TuinWeelde

Wanneer u uw betonnen schutting koopt bij TuinWeelde profiteert u van verschillende voordelen. Zo kunt u rekenen op een snelle levering van twee weken. Daarnaast heeft u de keuze om de schutting zelf te plaatsen of dit uit te besteden aan onze ervaren vakspecialisten. Zij weten precies hoe u jarenlang kunt genieten van uw schutting. Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om alle beton schuttingen in het echt te bekijken in onze showtuin in Creil.

 • Binnen 2 weken een nieuwe schutting
 • Professionele montage door onze hoveniers mogelijk
 • Bekijk het aanbod in onze showtuin
 • Fabrieksgarantie van 15 jaar
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Onderhoudsvriendelijke tuinomheiningen

Bent u benieuwd of een beton schutting geschikt is voor uw tuin? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsindicatie.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Productinformatie betonnen schutting

U heeft diverse opties voor de afwerking van uw beton schutting. Met deze opties creëert u een tuinomheining met de voor u gewenste look. De beton schutting met gebroken steen motief is leverbaar met de volgende eigenschappen:

 • Leverbaar in de kleuren: antraciet, crème of lichtgrijs
 • Paalkappen en sierlateien
 • Vlakke kop palen
 • Hoogte van de schutting is af te stemmen op uw wensen
 • Enkelzijdige of dubbelzijdige afwerking

Nog niet helemaal overtuigd van het gebroken steen motief? Bekijk dan eens het rustiek motief, graniet motief of het gemetselde steen motief.

Kosten beton schutting gebroken steen

Wij hanteren geen standaardprijzen voor onze betonnen schuttingen met een motief van gebroken steen. Elke tuin is verschillend en iedereen heeft unieke wensen. Wij geloven bij TuinWeelde daarom ook in maatwerk. Wanneer wij meer weten over uw tuin en wensen kunnen wij u meer vertellen over de prijs van een betonnen schutting. De volgende factoren zijn bepalend bij het vaststellen van de prijs:

 • Afmeting en aantal hoeken van uw tuin
 • Gewenste motief
 • Afwerking en eventuele extra opties
 • Thuisbezorgen of afhalen in de showtuin
 • Zelf monteren of montage uitbesteden aan onze specialisten

Onze professionele hoveniers hebben veel ervaring in het plaatsen van schuttingen. Wij adviseren de plaatsing uit te besteden om er zeker van te zijn dat uw nieuwe schutting jarenlang meegaat. Wanneer u liever kosten bespaart, kunt u er uiteraard voor kiezen om de schutting zelf te monteren. Verder heeft u de keuze uit bezorgen of afhalen. Bij het ophalen van de bestelling in onze showtuin bespaart u op de bezorgingskosten. Dankzij de verschillende opties past u de beton schutting geheel aan op uw budget.

Wilt u graag meer informatie over de prijs van een betonnen schutting met gebroken steen motief in uw situatie? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een prijsopgave op basis van uw wensen en uw tuin.

Offerte aanvragen

Afmetingen betonnen schutting gebroken steen

Wij maken gebruik van beton elementen voor het opbouwen van al onze beton schuttingen. Deze elementen hebben een hoogte van 30 centimeter en een breedte van 184 centimeter. Dankzij deze elementen zijn wij in staat om schuttingen te plaatsen tot een maximale hoogte van 324 centimeter. Zo kunnen we naast een standaard beton schutting met een hoogte van 180 centimeter een unieke schutting ontwerpen.

Snelle levertijd

Bij TuinWeelde begrijpen wij maar al te goed dat u snel wilt genieten van uw nieuwe schutting. Na akkoord op de offerte gaan wij daarom gelijk voor u aan de slag. Gemiddeld leveren wij de schutting binnen twee weken bij u thuis. Ook kunt u ervoor kiezen om de schutting af te halen in onze showtuin in Creil. In het hoogseizoen hanteren wij een langere levertijd. In deze drukke periode kan het vier weken duren voor uw bestelling gereed is voor levering of afhalen. Wilt u meer informatie over de betonnen schutting met gebroken steen motief of de levering? Neem dan gerust contact met ons op via 0527 745 437 of info@tuinweelde.nl.

Laat u inspireren in onze showtuin in Creil

In onze showtuin in Creil kunt u de beton schutting met gebroken steen motief bekijken. Ook vindt u hier betonnen schuttingen met andere motieven. Onze medewerkers adviseren graag welke schutting het beste past bij uw wensen en uw tuin.

Terug naar overzicht Beton schutting

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden kantoor

Maandag: 09.00-17.00
Dinsdag: 09:00-14:00
Woensdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Donderdag: 09:00-15:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur

U bent buiten onze openingstijden van harte welkom op afspraak.