Rustiek

Prijs
Op aanvraag
Montage
Poort
Afmeting poort
Aantal hoeken
Afmetingen, wensen en/of vragen
Enkelzijdig of dubbelzijdig motief
Gewenste paalkop
Kleur

Onze betonnen schutting Rustiek is verkrijgbaar in een lichte en donkere kleur en geeft sfeer aan uw tuin.
Motief Rustiek, enkelzijdig of dubbelzijdig
Scherm Recht
Paal Vlakke kop
Afwerkopties Paalkap, latei
Element 36 cm hoog en 184 cm breed
Kleuren Antraciet of crème
Montage Indien gewenst mogelijk

Een beton schutting met rustiek motief als unieke tuinafscheiding

Een beton schutting met een rustiek motief geeft een uniek karakter aan elke tuin. De bijzondere tuinomheining stemt u helemaal af op uw wensen voor het creëren van de tuin van uw dromen. Kies voor een enkelzijdige of dubbelzijdige afwerking en een gewenste afmeting. Bij TuinWeelde is de onderhoudsvriendelijke beton schutting leverbaar in antraciet of crème.

Een rustieke betonnen schutting kopen bij TuinWeelde

Koop uw nieuwe schutting bij TuinWeelde en profiteer van diverse voordelen. Zo leveren wij alle betonnen schuttingen met rustiek motief binnen twee weken en bieden wij u de mogelijkheid de schutting in het echt te bekijken in onze showtuin. Verder kunt u ervoor kiezen om de schutting te laten plaatsen door onze ervaren hoveniers. Met hun jarenlange ervaring zorgen ze ervoor dat u lang plezier heeft van uw tuinomheining. Bekijk alle voordelen van TuinWeelde:

 • Levertijd van 2 weken
 • Plaatsing door onze specialisten mogelijk
 • Onderhoudsvriendelijke tuinafscheidingen
 • Fabrieksgarantie van 15 jaar
 • Assortiment bekijken in onze showtuin
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een betonnen schutting in uw tuin? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur van ons een prijsopgave.

Bel: 0527 745 437Vraag een offerte aan

Eigenschappen van de rustieke betonnen schutting

Voor het afwerken van uw betonnen schutting heeft u verschillende opties. Dankzij deze afwerkingsmogelijkheden stemt u de tuinomheining volledig af op uw wensen om uw droomtuin te creëren. De beton schutting met rustiek motief heeft de volgende eigenschappen:

 • Leverbaar in de kleuren: antraciet of crème
 • Sierlateien en paalkappen
 • Palen met een vlakke kop
 • Beton elementen afmetingen: 36 cm hoog en 184 cm breed
 • 180 centimeter hoog, naar wens aan te passen
 • Keuze uit enkelzijdig of dubbelzijdig motief

De rustieke betonnen schutting is leverbaar met een enkelzijdige of dubbelzijdige afwerking. Zoals u waarschijnlijk al vermoedt, is de enkelzijdige schutting aan een kant voorzien van het motief. Kiest u voor dubbelzijdig, dan is het motief aan beide kanten zichtbaar. Weet u nog niet helemaal zeker of het rustieke motief hét motief voor u is? Bij TuinWeelde heeft u ook de keuze uit een gebroken steen motief, schanskorven verzinkt motief en een robuust motief.

De prijs van een beton schutting met rustiek motief

Het leveren van maatwerk vinden wij bij TuinWeelde belangrijk. Elke tuin is anders en iedereen heeft unieke wensen. Een standaardprijs voor een beton schutting met rustiek motief kunnen wij dan ook niet geven. Wij ontvangen hiervoor graag eerst wat meer informatie over uw situatie. De volgende factoren beïnvloeden de prijs van de schutting:

 • Afmetingen van uw tuin
 • Aantal hoeken
 • Het gewenste motief
 • De afwerking en eventuele extra mogelijkheden
 • Montage uitbesteden of zelf doen
 • Schutting thuis laten bezorgen of afhalen in de showtuin

Een schutting heeft in de meeste gevallen vier hoeken. Afhankelijk van de vorm van uw tuin kan dit aantal afwijken. Verder heeft u de mogelijkheid om de nieuwe beton schutting thuis te laten bezorgen of af te halen in onze showtuin in Creil. Tot slot is de montage van invloed op de prijs. Onze professionele hoveniers plaatsen de schutting graag voor u. Zij hebben hier veel ervaring mee en weten precies hoe u zo lang mogelijk kunt genieten van de schutting. Ook kunt u ervoor kiezen de schutting zelf te monteren. Als vanzelfsprekend is dit goedkoper. Met bovenstaande keuzemogelijkheden maakt u de schutting zo duur als u zelf wilt.

Wilt u graag weten hoeveel een beton schutting met rustiek motief in uw situatie gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een prijsopgave.

Offerte aanvragen

De afmetingen van een rustieke betonnen schutting

Al onze betonnen schuttingen bouwen wij op aan de hand van beton elementen van 30 centimeter hoog en 184 centimeter breed. Door het stapelen van deze elementen creëren wij een gewenste hoogte voor u. Zo kunnen wij verder gaan dan een standaard schutting met een hoogte van 180 centimeter. Met de beton elementen kunnen wij een beton schutting plaatsen met een maximale hoogte van 324 centimeter.

Nieuwe schutting binnen twee weken

Wanneer u een nieuwe schutting heeft uitgekozen, wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte starten wij direct het bestelproces. Gemiddeld leveren wij de schutting binnen twee weken. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of ophalen in de showtuin in Creil. In het hoogseizoen vragen wij u rekening te houden met een levertijd van vier weken. Heeft u vragen over de schutting of de levering? Neem gerust contact met ons op via 0527 745 437 of info@tuinweelde.nl.

Kom langs in onze showtuin in Creil

In onze showroom in Creil kunt u de betonnen schutting met rustiek motief bekijken. Naast deze schutting vindt u hier ook schuttingen met andere motieven. Laat u inspireren en adviseren door onze medewerkers.

Terug naar overzicht Beton schutting

Adres showtuin

TuinWeelde

Ambachtstraat 9
8313 AV Rutten

Tel: 0527 - 74 54 37
Email: info@tuinweelde.nl

Openingstijden kantoor

Maandag: 09.00-17.00
Dinsdag: 09:00-14:00
Woensdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Donderdag: 09:00-15:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur
Zondag: telefonisch gesloten/vrije inloop showtuin zonder adviseur

U bent buiten onze openingstijden van harte welkom op afspraak.