sfasdhgsdfh

Een droomtuin aangelegd door TuinWeelde

Complete tuinaanleg: van ontwerp tot realisatie

Heerlijk genieten in een tuin die perfect bij u past, dat wil iedereen. Hoe die perfecte tuin eruitziet, is echter voor iedereen verschillend. U heeft mogelijk al een beeld van de perfecte tuin of u wilt u laten inspireren door een ervaren tuinontwerper. In welk stadium uw tuinontwerp zich ook bevindt, het eindresultaat zal hetzelfde zijn: de ideale tuin.

TuinWeelde verzorgt de complete tuinaanleg. Er wordt eerst in overleg met u een ontwerp gemaakt. Wanneer u tevreden bent met dit tuinontwerp, gaan onze hoveniers aan de slag. Ook na de aanleg hulp nodig met uw tuin? Geen probleem. Wij kunnen uw tuin ook na aanleg onderhouden.

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel: 0527 745 437

Ideeën

Uw tuin wordt gevisualiseerd door ons. Met uw input en onze kennis creëren we uw droomtuin.

Aanleg

Onze hoveniers zorgen voor alle beplanting en materialen die nodig zijn voor uw tuin. Daarna gaan we aan de slag het ontwerp werkelijkheid te maken.

Onderhoud

Onze onderhoudsarme tuinen vergen minimaal onderhoud. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo ligt uw tuin er altijd netjes bij.

De perfecte tuin in 6 stappen

Met tuinaanleg van TuinWeelde realiseren we samen met u de perfecte tuin in zes stappen. De meeste stappen in dit traject zijn geheel gratis en vrijblijvend.

1. Afspraak inplannen

Plan online of via 0527 745 437 een afspraak in met ons. U kunt vaak binnen een week terecht.

2. Ideeën uitwisselen

Tijdens de afspraak in onze showtuin bespreken wij uw wensen met u. We bekijken de ideeën van de tuin en de geschatte afmetingen. Op basis van dit gesprek gaat de hovenier aan de slag.

3. Design uitwerken en kostenraming

Nadat alles is doorgenomen en besproken, maken wij een totaalplaatje en ontvangt u van ons een begroting van de kosten.

4. Afspraak op locatie

Indien u akkoord gaat met het eerste voorstel en de kosten, volgt er een afspraak bij u thuis. Alles wordt nauwkeurig nagemeten en dit resulteert in een definitief voorstel.

5. Definitief voorstel

Als u akkoord bent met het voorstel, dan zetten wij de puntjes op de i. We kopen alle materialen in en maken de planning rond voor de hoveniers.

Alle stappen voor het definitieve voorstel zijn helemaal gratis en verplichten u tot niets.

6. Realisatie

Onze hoveniers gaan aan de slag en zorgen ervoor dat u snel kunt genieten in uw droomtuin.

Ook de perfecte tuin laten aanleggen?

Schakel dan TuinWeelde in. Bel ons op 0527 745 437. Tijdens openingstijden bent u ook van harte welkom in onze showtuin.