Veelgestelde vragen over de hout beton schutting

Bekijk hier de meestgestelde vragen over de hout beton schutting. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op via 0527 745 437 of info@tuinweelde.nl.

Wordt de hout beton schutting echt van beton gemaakt?

Ja, onze hout beton schuttingen maken we van gepantserd beton en stevig hout. Dankzij de betonnen palen die in de grond staan, raakt het hout de grond niet. Het kan hierdoor niet aangetast worden. Een hout beton schutting heeft een langere levensduur dan een volledig houten schutting!

Gaat de schutting lang mee?

U geniet jarenlang van uw nieuwe hout beton schutting. We maken ze van gewapend beton en sterk hout. De houtsoorten die we gebruiken zijn:

  • Grenen
  • Bankirai
  • Keruing
  • Robinia

Dit zijn houtsoorten waarbij u een levensduur mag verwachten van minstens 10 jaar. De houtsoorten waar u het langst van profiteert, zijn bankirai en robinia. Deze twee houtsoorten hebben een levensduur van gemiddeld 20 jaar.

In welke afmetingen kan ik een hout beton schutting bestellen?

De hout beton schutting van Tuinweelde is in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Hout beton schutting budget

26 bij 184 of 225 cm

Hout beton schutting basis

26/36 bij 184/225 cm

Hout beton schutting luxe

36 bij 184 cm

Hout beton schutting kasteel

36 bij 184 cm

Hout beton schanskorven schutting

36 bij 184 cm

Plaatsen jullie ook schuttingen?

Ja, we plaatsen ook schuttingen bij u op locatie! Indien gewenst komen onze monteurs bij u langs en plaatsen zij de hout beton schutting volledig naar wens. U kunt er ook voor kiezen om zelf de schutting te monteren.

Hoe snel krijg ik de hout beton schutting geleverd?

We streven ernaar om de schutting zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Normaal gesproken leveren we de schutting binnen 2 weken. In het hoogseizoen kan dit oplopen tot gemiddeld 4 weken.

Zijn er ook bijpassende deuren beschikbaar?

We bieden geen deuren aan die passen bij de hout beton schutting.